Hem / Att bygga hus / Standard & Tillval / Garderober

Garerober

För smart och elegant förvaring erbjuder vi garderober i olika storlekar och stilar. Våra garderobslösningar hjälper dig att maximera förvaringsutrymmet samtidigt som de smälter in snyggt i din inredning. Med SMARTA HEM kan du skapa en skräddarsydd garderobslösning som både ser fantastisk ut och hjälper dig att hålla ditt hem organiserat och funktionellt.

SMARTA HEM i Sverige AB samarbetar med marknadens ledande leverantörer för att säkerställa att du får tillgång till produkter av högsta kvalitet.

Köksinredning
Köksinredning
Köksinredning

Skapa Optimal Förvaring med Garderober

Garderober är en viktig del av hemmets funktion och design, då de inte bara tillhandahåller förvaringsutrymme utan också bidrar till helhetsintrycket av ditt hem. När du bygger ditt hus med SMARTA HEM är valet av garderober ett centralt tillval som kan anpassas för att passa både dina förvaringsbehov och din personliga stil. Med ett brett utbud av material, inredningslösningar och stilar kan vi hjälpa dig att skapa en garderob som fungerar för dig, samtidigt som den smälter in med resten av din inredning.

Anpassade Garderober för Ditt Hem
En av de största fördelarna med att arbeta med SMARTA HEM är möjligheten att skräddarsy garderobslösningar som matchar dina specifika behov och preferenser. Oavsett om du har ett stort utrymme att fylla eller behöver en kompakt lösning, kan vi hjälpa dig att designa en garderob som är både funktionell och estetiskt tilltalande.

Walk-in-garderober:
För de som har plats och vill ha något extra, är en walk-in-garderob en lyxig och praktisk lösning. Du får möjlighet att skapa en ordnad och lättöverskådlig förvaringslösning där kläder, skor och accessoarer kan organiseras på ett snyggt och tillgängligt sätt.

Inbyggda garderober:
I mindre utrymmen, eller för en mer diskret förvaringslösning, kan inbyggda garderober vara det perfekta valet. De kan smälta in med rummets övriga design och maximera användningen av väggutrymme, vilket gör dem både praktiska och platsbesparande.

Fristående garderober: Om du föredrar en mer flexibel lösning är fristående garderober ett bra alternativ. Dessa kan flyttas och omplaceras vid behov och finns i en mängd olika stilar och storlekar.

Material och Ytbehandlingar
Valet av material och ytbehandlingar för dina garderober kan påverka både utseendet och hållbarheten. SMARTA HEM erbjuder ett brett utbud av alternativ, från klassiska träslag till moderna och hållbara material.
Trä: En klassiker inom garderobsdesign. Trägarderober ger en naturlig, varm känsla till rummet och kan anpassas med olika ytbehandlingar, såsom lack eller bets, för att matcha resten av inredningen. Ek, valnöt och björk är populära träslag som ger både elegans och hållbarhet.

MDF och laminat:
För en mer modern och prisvärd lösning erbjuder MDF (medium-density fiberboard) och laminat en mängd olika stil- och färgval. Dessa material är lätta att underhålla och kan enkelt anpassas för att passa olika designstilar.

Glas och spegelpaneler:
Att använda glas eller speglar på garderobsdörrarna kan skapa en känsla av rymd och ljus i rummet. Spegeldörrar är särskilt populära i sovrum, då de kombinerar praktisk funktion med en elegant design.

Garderobsinredning: Funktion Möter Stil
Att ha gott om utrymme är en sak, men att organisera det på ett effektivt sätt är en annan. SMARTA HEM erbjuder smarta inredningslösningar som hjälper dig att maximera utrymmet i dina garderober.

Justerbara hyllor:
Hyllor som kan flyttas eller justeras i höjd ger större flexibilitet när det gäller att förvara kläder och andra tillhörigheter. Detta är särskilt användbart om du vill kunna anpassa din förvaring efter säsongens behov eller nya inköp.

Klädstänger:
Att ha tillräckligt med plats för att hänga kläder är avgörande, och med SMARTA HEM kan du anpassa höjden och placeringen av klädstänger för att maximera användningen av garderoben. Dubbelhängda stänger är ett smart sätt att utnyttja höjden i garderoben för att få plats med fler kläder.

Lådor och korgar:
Småsaker som underkläder, strumpor och accessoarer kan förvaras i specialdesignade lådor och korgar. Utdragbara lådor ger enkel åtkomst till dina saker och hjälper till att hålla garderoben organiserad.

Skoförvaring:
För skoälskare finns det olika lösningar för att förvara skor på ett organiserat och lättillgängligt sätt. SMARTA HEM kan erbjuda utdragbara skoställ eller hyllor som gör det enkelt att hålla dina skor i ordning.

Anpassade Lösningar för Alla Behov
Oavsett storlek eller stil på ditt hem, kan SMARTA HEM hjälpa dig att hitta en garderobslösning som passar perfekt. Våra garderober är designade med både form och funktion i åtanke, så att du får en förvaringslösning som både ser bra ut och gör ditt liv enklare. Vi arbetar med några av de bästa leverantörerna för att säkerställa att du får högkvalitativa garderober som håller i många år framöver.

Estetik och Funktionalitet i Balans
För att säkerställa att garderoberna passar perfekt in i ditt hem erbjuder SMARTA HEM möjligheten att matcha garderobsdörrarna med resten av din inredning, såsom dörrar, golv och väggar. Oavsett om du vill ha en diskret lösning som smälter in i väggen eller en mer framträdande design, hjälper vi dig att hitta rätt balans mellan estetik och funktionalitet.

Långvariga och Hållbara Lösningar
När du väljer garderober genom SMARTA HEM kan du känna dig trygg med att dina val är hållbara och långvariga. Genom att arbeta med pålitliga leverantörer och använda material av högsta kvalitet kan vi erbjuda lösningar som tål dagligt slitage och ser bra ut i många år framöver.
Är du redo att förverkliga ditt drömhem? Kontakta oss på SMARTA HEM redan idag för att börja planera ditt projekt.

Få en offert

Skicka dina önskemål genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 48 timmar.


    Välj Husmodell

    Välj takhöjd

    Välj storlek på hus

    Ladda upp en ritning/bild

    Meddelande:

    This will close in 0 seconds

    Kontakta oss

    Kontakta oss idag för att diskutera dina byggbehov och få en offert.

      This will close in 0 seconds